Cum ne poti ajuta

CUM FACEM BANI?

Răspunsul scurt = marketingul afiliat.

Ce este marketingul afiliat exact?

Lasă-mă să explic:

De multe ori facem recomandări pentru diverse produse în articolele noastre. Când o facem, vom face legătura cu site-uri, cum ar fi Emag sau Amazon, unde puteți cumpăra aparate de cafea. Multe dintre aceste link-uri sunt linkuri afiliate. Aceasta înseamnă că, dacă faceți clic pe una dintre ele și apoi efectuați o achiziție pe site-ul respectiv, site-ul – fără costuri suplimentare pentru dvs. – ne trimite un mic comision pentru trimiterea dvs.

De exemplu, să presupunem că ați citit articolul nostru despre cel mai bun espressor manual și decideți că doriți să cumpărați unul din espressoarele menționate în articol. Faceți clic pe link-ul din articol care vă duce la locul în care puteți cumpăra espressorul pe Emag și apoi îl cumpărați.

Emag primește comanda dvs. și apoi arată și vede că Expresor-cafea.ro (adică noi!) a fost site-ul care te-a referit. Apoi ne trimit un procent din vânzare ca și comision.

Nu vi se percepe nimic suplimentar pentru că ați fost trimis de noi. Prețul pe care îl plătiți este identic cu cel achitat dacă ați intra direct pe un magazin online și ați comanda un produs oarecare. Comisionul vine din buzunarele Emag-ului, nu ale dvs.

Aceste comisioane, și numai aceste comisioane, sunt modul în care câștigăm bani și cum putem continua să ne desfășurăm activitatea.

Deci, pentru a ne sprijini, trebuie doar să faceți clic pe una dintre legăturile noastre de afiliere și apoi să cumpărați produsul dorit.

De asemenea, comisioanele sunt retrase din motive evidente dacă decideți să returnați ceea ce cumpărați, astfel încât suntem stimulați să recomandăm doar lucrurile despre care credem că vă vor ajuta.

Și nu vă faceți griji cu privire la cumpărarea exactă a ceea ce vă recomandăm. Dacă faceți clic pe unul dintre link-urile noastre de afiliere și apoi achiziționați altceva, de obicei tot primim un mic comision.

Dacă citiți unul dintre articolele noastre și apoi mergeți la un magazin fizic pentru a vă cumpăra produsul dorit, totul este ok. Nu vom face niciun comision la cumpărare, dar suntem în regulă cu asta. Aș prefera să cumpărați de unde preferați. Și ne-ar face plăcere să vă ajutăm să decideți ce unealtă să obțineți.