Despre noi

Expresor-cafea.ro este o listă cu cele mai bune aparate de cafea pentru oamenii care doresc să economisească timpul și stresul de a afla cum să cumpere. Puteți face cumpărăturile mai ușor, pentru că noi vă indicăm cea mai bună modalitate de a achiziționa orice fel de lucru de care aveți nevoie din această gamă. Site-ul a fost înființat în septembrie 2017.

Ce se întâmplă dacă produsul pe care îl vreau nu este pe site-ul dvs.?

Dați-ne un email pentru a ne comunica dacă aveți nevoie de ajutor cu achiziția unui produs mai special. Personalul nostru – format din oameni inteligenți și curioși care iubesc să investigheze întrebările cititorilor – ar putea fi în stare să ajute.

Înainte de a ajunge chiar la testare, Expresor-cafea.ro începe cu cercetarea literaturii existente din cele mai bune surse. De asemenea, am constatat că, printre site-urile cu plăți și abonamente, Consumer Reports și America’s Kitchen Test / Cook’s Illustrated sunt unele dintre cele mai minunate locuri pentru testare profundă. Avem multă respect față de munca lor, așa că, dacă vă puteți permite să vă sprijiniți prin înscriere, vă recomandăm.