Review filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Review filtru de cafea Philips Intense HD7696/90Fiecare dimineaţă poate începe într-un mod revigorant dacă bei o ceaşcă de cafea. Indiferent de modul în care o prepare foarte important este intrumentul pe care îl foloseşti. De aceea, un filtru de cafea de calitate îţi va asigura o cafea gustoasă, plină de arome şi cu un gust pe măsură.


Orice cafetieră te va ajuta în misiunea pregătirii unei cafele aşa cum îţi doreşti. Numai că există câteva mărci şi modele care duc operaţiunea de pregătire a cafelei la rang de artă. Cafeaua la filtru se poate dovedi un deliciu, mai ales atunci când o savurezi alături de familie şi prieteni. O kfea de calitate mulţumeşte nu doar gustul, ci şi sufletul!


Prezentare detaliată filtru de cafea Philips Intense HD7696/90


Un aparat de cafea de calitate trebuie să întrunească mai multe criterii:

 • check-square-o
  Calitate constantă, indiferent de cantitatea de cafea preparată;
 • check-square-o
  Fiabilitate sporită în manevrare şi de-a lungul întregului process de pregătire;
 • check-square-o
  Putere optimă pentru scăderea perioadei de preparare a cafelei;
 • check-square-o
  Indicatori de temperatură, senzor de auto-curăţare, funcţie de oprire automată şi de păstrare a cafelei la temperatura optimă.

În plus, orice extra-opţiune care ajută la îmbunătăţirea cafelei este un indicator eficient către achiziţionarea produsului respectiv. Philips Saeco este unul dintre specialiştii în materie de produse de preparare a cafelei. Fie că este vorba despre un filtru de cafea sau de un expresor cafea Saeco este unul dintre liderii din domeniu.

Dintre cele mai bune cafetiere ale brandului, modelul Philips Intense poate fi considerat produsul ideal din categoria sa. Operat de o putere de 1000 W, cu multiple opţiuni (printre care se numără funcţia de selectare a aromei, indicatorul de prospeţime, Aromaswirl, oprire automată, sistem anti-picurare), acest aparat cafea Saeco este perfect pentru orice bucătărie.

Designul compact (410 x 228 x 387), greutate scăzută (1,89 kg) şi rezervorul de 1,2 litri (poţi prepara între 10-12 ceşti în maxim 10 minute) sunt atribute care recomandă acest produs. În plus, preţul este unul care reflectă calitatea pieselor componente (combinaţie de oţel inoxidabil, cană din sticlă termoizolantă şi părţi din plastic de calitate superioară).

Prezentare detaliată filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Principalele funcţii filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Una dintre cele mai fiabile cafetiere, această cafetieră Philips este de neratat datorită multiplelor sale beneficii:

 • plus
  Rezervor de apă detaşabil, cu gradaţie şi control al cantităţii de apă;
 • plus
  Opţiuni de intesitate a aromei cafelei prezent în partea superioară a aparatului care uşurează procesul de pregătire a cafelei;
 • plus
  Aroma Select care permite vizualizarea modului în care apa fierbinte interacţionează cu cafeaua şi rezultă un produs cu o intensitate diferită în funcţie de alegerea ta;
 • plus
  Funcţie de programare a pregătirii cafelei (timer).

Alături de aceste caracteristici, printre funcţiile de bază se numără modul de oprire automată, sistemul de anti-picurare şi un design atractiv din punct de vedere vizual. Aceste elemente contribuie la crearea unui produs care îţi oferă calitate prin tot ceea ce este.

Principalele funcţii filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Performanţe filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

 • star
  Puterea

Acest filtru de cafea este propulasat de o putere de 1000W, ceea ce înseamnă că atunci când îţi doreşti să pregăteşti cantitatea maximă de cafea nu-ţi trebuie decât maxim 10 minute. Foloseşte cafea proaspăt măcinată la o râşniţă de cafea sau cafea preambalată de calitate pentru a obţine un maxim de arome şi savoare.

 • star
  Cantitatea de cafea preparată

Rezervorul de 1,2 litri permite pregătirea a maxim 12 ceşti de cafea, iar selectorul de arome te va ajuta să determini aroma şi savoarea cafelei tale. La obţinerea unei cafele de calitate contribuie funcţia Aromaswirl care permite o obţinerea unui mix ideal de arome prin amestecarea inteligentă a cafelei.

 • star
  Timpul de preparare

Nu-ţi trebuie decât 10 minute pentru a obţine până la 12 ceşti de cafea de cea mai bună calitate. În plus, poţi seta cu ajutorul funcţiei de prestabilire a timpului, ora la care cafeaua ta să fie gata. Tot ceea ce ai de făcut este să introduci ingredientele în compartimentele aferente şi să setezi ora de pornire.

 • star
  Garanţia

24 de luni este termenul oferit drept garanţie pentru acest filtru de cafea. Plus încă 24 de luni dacă se optează pentru extinderea garanţiei.

Curăţare şi mentenanţa filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Pentru că acesta este un produs din categoria superioară, curăţarea se poate realiza extrem de uşor.

Tot ceea ce ai de făcut este să introduci elementele componente detaşabile (inclusiv rezervorul de apă şi filtrul) în maşina de spălat vase şi curăţarea este gata.

Pro Tip filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Pro Tip filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Selectorul de tărie al cafelei la acest filtru de cafea este foarte important. Nivelul de intensitate este raportat la cantitatea de apă. Dacă doreşti o cafea mai intensă şi cu un gust puternic, dozează cantitatea de apă la jumătate. Cana filtru cafea este din sticlă, aşa că ai grijă atunci când o speli. Nu o spăla atunci când este caldă, ci aşteaptă să se mai răcească (risc crescut de a crăpa).

Pro şi Contra filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Avantaje

Dezavantaje

 • plus
  Design erogonomic şi o mulţime de funcţii ajutătoare;
 • plus
  Posibilitatea de a prestabili ora la care să fie gata cafeaua;
 • plus
  Selector de aromă şi funcţie pentru mixarea optimă a cafelei;
 • plus
  Indicator al nivelului de apă din rezervor.
 • minus
  Nu are filtrele de cafea incluse (trebuie achiziţionate separat);
 • minus
  Nu are o linguriţă de dozaj inclusă (achiziţionează una sau utilizează o linguriţă obişnuită);
 • minus
  Bateria pentru ceas şi funcţia de programare nu este inclusă;
 • minus
  Emite un volum prea mare de aburi, dacă nu este etanşeizat în mod corect capacul.
Pro şi Contra filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Preţul actual filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Există o mulţime de aparate cafea profesionale care au preţuri pe măsură. Optând pentru acest aparat de cafea Saeco te vei bucura de toate avantajele oferite de acestea, dar la un preţ pe jumătate. Preţul pentru acest filtru de cafea este cuprins între 400 şi 550 Ron, însă calitatea este reflectată în acest preţ.

Concluzie şi rating filtru de cafea Philips Intense HD7696/90

Considerat a se număra printre cele mai bune filtre cafea, acest aparat de cafea are un nivel de rating de 4,25-4,5 stele din 5. Graţie unor elemente care îi conferă un plus de valoare, acest model Philips este garanţia că o cafea poate fi la fel de bună, chiar şi atunci când este preparată în cantitate mare. Pentru cei care iubesc cafeaua, acest filtru este instrumental optim pentru a o onora aşa cum se cuvine!

Leave a Comment: