Review filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Review filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Prezenţa unui filtru de cafea în bucătăria ta va constitui un real avantaj pe termen lung. Nu vei mai fi nevoit să-ţi pregăteşti cafea în etape pentru prietenii aflaţi în vizită sau rude. În plus, vei beneficia de posibilitatea de a controla până la cel mai mic detaliu calitatea cafelei preparate.

În general, aceste filtre de cafea sunt compacte şi ocupă un spaţiu restrâns într-o bucătărie. Graţie sistemului anti-alunecare se fixează perfect pe orice tip de suprafaţă. Funcţiile de oprire automată şi de intrare în stand-by ajută la economisirea curentului electric. În plus, o astfel de cafetieră memţine cafeaua la o temperatură optimă de servire, chiar şi pentru câteva ore.

Prezentare detaliată filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56


Prezentare detaliată filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56


Dacă îţi doreşti o kfea care să îmbine aroma cu intensitatea naturală, atunci un aparat de cafea este tot ceea ce-ţi trebuie. În materie de filtre de cafea, producători asemenea brandului Russell Hobbs se detaşează printr-o serie de modele orientate către client, asemenea modelului Russell Hobbs 22000-56.

Acestea oferă o serie de beneficii celor care le utilizează:

 • check-square-o
  Lejeritatea în manipulare şi posibilitatea de a pregăti cafele de o calitate superioară pe bandă rulantă;
 • check-square-o
  Setări uşor de făcut care servesc la pregătirea unei game variate de tipuri de cafea;
 • check-square-o
  Asistenţă la prepararea cafelei prin intermediul unor opţiuni precum funcţia “Aroma Select”;
 • check-square-o
  Indicatori de temperatură şi nivelul apei din rezervor sau pe cel de timer. Are afişaj digital care permite pregătirea mai multor tipuri de cafea, iar râşniţa de cafea inclusă este de mare ajutor.

Un astfel de aparat de cafea din gama cafetiere îndeplineşte şi funcţia de metinere a cafelei la o temperatură optimă prin intermediul plitei de încălzire sau a cănii termoizolante. Dimensiunea este una ideala (320 x 278 x 385), cu o greutate de 3,98 kg.

Multe dintre produsele pentru cafea Russell Hobbs dezvoltă o putere similară, de 1000 W, iar capacitatea rezervorului de apă este de 1,3 litri. Aceasta înseamnă o capacitate de până la 10 ceşti de cafea care se pot prepara în acelaşi timp. Timpul de pregătire al cafelei, la maximul de cantitate este de 10 minute.

Funcţiile de indicare a nivelului de apă, oprire automată, timer şi selectare a nivelului aromei cafelei sunt prezente la toate aceste filtre de cafea de la Russell Hobbs. Cana filtru cafea este din sticlă de cea mai buna calitate.

Cana filtru cafea Russell Hobbs 22000-56

Principalele funcţii filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Toate aceste filtre de cafea de la Russell Hobbs îşi îndeplinesc cu success scopul pentru care au fost create. De aceea, atunci când sunt folosite, ele reuşesc să ofere:

 • plus
  Recipient gradat pentru dozaj perfect al cantităţii de apă şi cafea;
 • plus
  Spaţiu de lucru compact şi funcţii care ghidează utilizatorul către obţinerea performanţelor maxime, disponibile prin intermediul unui afişaj de calitate;
 • plus
  Opţiuni şi extra-opţiuni care oferă un plus de manevrabilitate utilizatorului;
 • plus
  O cafea de calitate, creată în funcţie de dorinţa utilizatorului, graţie funcţiei de selectare a aromei.
Principalele funcţii filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56


Combinaţia optimă de calitate şi preţ este reflectată în piesele componente ale produselor.

Designul este compact şi permite utilizarea aparatelor în diverse medii. Orientate către client, acest instrument de preparat cafeaua este uşor de folosit şi simplifică operaţiunea de pregătire a cafelei.

Performanţe filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

 • star
  Put​erea

Aceste filtre cafea de la Russell Hobbs precum modelulul 22000-56, sunt acţionate cu o putere similară, de 1025 W. În general, puterea din gama aceasta de aparate de cafea este cuprinsă între 800 şi 1500 W (preferate fiind cele situate între 950 şi 1200W), ceea ce înseamnă că puterea oferită este una optimă.

 • star
  Cantitatea de cafea preparată

Raportat la capacitatea rezervorului de apă (care este de 1,25 litri) cantitatea de cafea care se poate prepară cu ajutorul Russell Hobbs 22000-56 este de 12 ceşti. Desigur, în funcţie de aroma dorită şi de nivelul de intensitate se poate ajusta cantitatea.

 • star
  Timpul de preparare

În cazul acestor cafetiere emag, timpul de pregătire al cafelei este de maxim 10 minute. Aşadar, nivelul de eficienţă este unul sporit, raportat la cantitatea de cafea preparată. În plus, calitatea cafelei este ajustată şi optimizată pentru a se obţine maximul de savoare.

 • star
  Garanţia

Fiind vorba despre nişte emag cafetiere, garanţia-tip este de 2 ani. În plus, această garanţie poate fi extinsă pentru aceeaşi perioadă. Calitatea acestui produs este dovedită de către clienţii mulţumiţi care au menţionat că modele ale aceluiaşi producător au rezistat şi până la 7-8 ani de folosire.

Performanţe filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Curăţare şi mentenanţă filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Alături de tăviţă, cana filtru cafea şi de alte părţi componente, acest produs poate fi spălat chiar şi-n maşina de spălat vase. În cazul modelului 22000-56 de la Russell Hobbs părţile care sunt detaşabile (cana filtru cafea, etc.) se pot spăla, de asemenea, la maşina de spălat vase.

În lipsa senzorilor de auto-curăţare astfel de filtre de cafea trebuie verificate pentru a se preveni depunerile de calcar. Curăţarea produselor este recomandată a se face la cel puţin 2 săptămâni de utilizare intensă. În cazul neutilizarii intensive, curăţarea se poate face lunar.

Pro Tip filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Pro Tip filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Acordă o atenţie sporită modului în care cureţi zona filtrului. Depunerile uitate necurăţate în această zonă conduc la dezvoltarea mucegaiului şi a bacteriilor. Recomandăm curăţarea manuală, cu ajutorul unei soluţii pe bază de apă şi oţet şi ştergerea cu o cârpă curată.

Pro şi Contra filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Avantaje

Dezavantaje

 • plus
  Uşurinţă în utilizare, procedura de preparare a unei cantităţi mari de cafea simplificată;
 • plus
  Menţinerea unui mediu curat, fără ca să existe pierderi de material, graţie funcţiei de anti-picurare;
 • plus
  Valoarea costurilor suplimentare (filtre de hârtie, etc.) este una foarte scăzută;
 • plus
  Acest instrumente se ocupă singur de întreg procesul de pregătire al cafelei din momentul în care este apăsat butonul de pornire. Râşniţa inclusă este unul dintre avantajele majore pentru că înseamnă economisire de energie şi bani.
 • minus
  Calitatea cafelei obţinută la acest filtru de cafea nu se compară cu cea obţinută prin intermediul unui espressor (temperatura de fierbere nu este optimizată la 90-92 de grade);
 • minus
  Cu toate că beneficiază de funcţie de selectare a aromei, cafeaua preparată nu beneficiază de toate substanţele active din aceasta;
 • minus
  Fluxul de apă se concentrează doar în punctele centrale ale filtrului, nu pe întreaga zonă a acestuia;
 • minus
  Este greu de obţinut un raport corespunzător între aromă şi cantitatea cafelei, oar greutatea aparatului de cafea este destul de mare.
Preţul actual filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Preţul actual filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Preţul pentru această gamă de filtre de cafea este cuprins între 360 şi 500 Ron. În cazul în care există funcţii şi opţiuni extra, preţul produsului este ceva mai crescut. Calitatea pieselor folosite este reflectată de preţul aparatului de cafea, în general fiind mai scumpe produsele cu o cană filtru cafea din sticlă.

Concluzie şi rating filtre de cafea Russell Hobbs 22000-56

Nivelul de rating este de 4,3 stele din 5 posibile. Modelul Russell Hobbs 22000-56 face parte din categoria de filtre de cafea care beneficiază de o serie de caracteristici care le diferenţiază de restul produselor din categoria lor. În acest mod se poziţionează pe un loc fruntaş în topul avantajelor oferite pe termen lung utilizatorilor.

Leave a Comment: