Review espressor Krups

Review espressor Krups Calvi XP3410

Krups reprezintă unul dintre cele mai solide branduri în domeniul espressoarelor. Atunci când spui espressor Krups, în mod automat vizulizezi imaginea unui aparat de cafea performant.
Graţie unui design compact şi a opţiunii ThermoBlock, cafea rezultată este una de calitate superioară de fiecare dată.

În plus, fiind un expresor cafea boabe, ori de câte ori foloseşti cafea proaspăt măcinată, aceasta îşi păstrează intacte calităţile şi proprietăţile cu ajutorul acestui espressor Krups.


Prezentare detaliată espressor Krups Calvi XP3410


Designul acestui espressor Krups este axat pe ergonomie şi pe obţinerea maximului de calitate. Folosindu-se de presiunea de 15 bari şi de puterea mărită de 1460 W, acest expresor este capabil să-ţi ofere o cafea espresso cu cea mai fină aromă.

Capacitatea rezervorului este de 1 litri, având un singur bolier, ceea ce permite pregătirea unei singure ceşti de kfea.

Ceea ce înseamnă concentrarea intensităţii aromelor într-o ceaşcă de cafea de calitate superioară. Alimentarea se realizează numai cu cafea măcinată (nu şi prin pad-uri de cafea ca în cazul altor branduri, precum Saeco sau Delonghi). Cu toate acestea datorită opţiunilor de setare a temperaturii şi a cantităţii, acest aparat de cafea are şi calitatea de cafetieră.

Acest expresor de cafea este uşor de manipulat datorită butonului de pe panoul principal. În plus, atunci când aparatul nu este utilizat se activează funcţia de oprire automată. Este un produs orientat către client, care îmbină atât funcţiile obişnuite de preparare a cafelei cu cele de uşurare a acestei activităţi.

Prezentare detaliată espressor Krups

Principalele funcţii espressor Krups Calvi XP3410

Acest espressor Krups este orientat către uşurarea preparării cafelei, astfel încât ţi se oferă asistenţă pentru obţinerea celei mai bune poţiuni matinale.

Atunci când foloseşti acest espressor cafea vei obţine:

 • plus
  cafea espresso de calitate, cu un gust autentic, asemenea cafelelor de la espressor automat, graţie opţiunii de dozare şi presare cu ajutorul tasatorului;
 • plus
  posibilitatea de setare a cantităţii de apă şi a temperaturii apei pentru obţinerea cafelei perfecte;
 • plus
  curăţare lejeră graţie rezervorului care este detaşabil şi este confecţionat dintr-un material plastic de calitate care permite curăţarea dintr-o mişcare;
 • plus
  rezervorul cu capacitatea de 1 litru permite pregătirea mai multor ceşti de cafea;
 • plus
  rezervorul este transparent, aşa că se poate observa imediat când stocul de apă s-a epuizat;
 • plus
  mânerul este realizat din inox şi este uşor de manevrat.
Principalele funcţii espressor Krups

Performanţe espressor Krups Calvi XP3410

Pentru persoanele care apreciază o cafea de calitate la prima oră a dimineţii, acest espresssor Krups este instrumentul optim pentru a le furniza acest deliciu.

Fiind uşor de folosit şi orientat către uşurarea muncii de preparare a cafelei, acest aparat de cafea este un accesoriu extrem de util în bucătăria oricărei persoane care iubeşte cafeaua de calitate.

 • star
  Presiunea/puterea

Este unul dintre cele mai puternice expresoare de cafea din categoria sa de produse (are o putere de 1460 W). Presiunea de 15 bari îl face optim pentru pregătirea unei game variate de tipuri de cafea (în funcţie de intensitatea şi aroma dorită). Aceste caracteristici se pliază pe stilul persoanelor grăbite, dar care îşi doresc să savureze o cafea autentică în fiecare dimineaţă.

 • star
  Alimentarea

Spre deosebire de alte branduri, precum philips saeco sau espressor delonghi, acest espressor Krups foloseşte exclusiv cafea măcinată. Nu este posibilă folosirea pad-urilor, dar acesta nu este un impediment major, mai ales pentru cei care preferă cafeaua originală, iar nu variaţiile light ale acesteia.

 • star
  Timpul de preparare

Este foarte uşor de pregătit o cafea espresso alături de acest instrument de calitate. În maxim 30 de secunde vei avea parte de o cafea intensă, care îţi va dinamiza ziua. Portfiltrul este din inox, iar sitele sunt bine găurite, ceea ce permite folosirea mai multor tipuri de cafea (Arabică şi Robusta). Chiar dacă ar fi de preferat un expresor cafea cu râşniţă, acest espressor reuşeşte să pună în valoare cafeaua proaspăt măcinată.

 • star
  Garanţia

Garanţia pentru acest expresor cafea emag este de 2 ani. Bineînţeles, se poate opta pentru extinderea garanţiei pentru încă 2 ani. Piesele aflate în componenţa acestui produs este de bună calitate (portfiltrul este din inox), aşa că le este garantată rezistenţa în timp.

cafea espressor Krups

Curăţare şi mentenanţă espressor Krups Calvi XP3410

Nu este greu să ai grijă de acest espressor Krups Calvi XP3410, acesta fiind uşor de întreţinut. Practic, graţie designului compact şi a rezervorului detaşabil, mentenanţa se efectuează simplu, prin spălare cu apă şi detergent.

Desigur, rezervorul de apă poate fi spălat cu ajutorul maşinii de spălat, dar poate fi curăţat şi manual, la fel de bine.

Curăţare şi mentenanţă espressor Krups

Pro Tip espressor Krups Calvi XP3410

Pro Tip espressor Krups

Spală filtrul şi suportul pentru filtru după fiecare folosire a acestui espressor Krups.

Ai nevoie de un jet de apă mai puternic şi ai rezolvat imediat problea curăţirii acestora.

Pro şi Contra espressor Krups Calvi XP3410

Avantaje

Dezavantaje

 • plus
  Capacitatea rezervorului de 1 litru permite prepararea cafelelor începând de la 30 ml şi până la 200 ml;
 • plus
  Silenţiozitate sporită şi rapiditate în încălzirea apei pentru cafea;
 • plus
  Posibilitatea de reglare a temperaturii apei şi a cantităţii de apă;
 • plus
  Intensitate sporită pentru cafele autentice espresso (de 30 ml).
 • minus
  Nu permite decât pregătirea unei singure ceşti de cafea pe rând;
 • minus
  Nu utilizează decât cafea măcinată, fără să existe posibilitatea de alimentare cu pad-uri de cafea;
 • minus
  Porţiile de cafea scad în intensitate pe măsură ce se optează pentru o cantitate mai mare;
 • minus
  Filtrul pentru cafea reţine cafeaua, dacă aceasta nu este de calitate superioară sau se depăşeşte dozajul recomandat.
pro si contra espressor Krups

Preţul actual espressor Krups Calvi XP3410

Gama de preţ în care este disponibil acest produs este cuprinsă între 400 şi 600 Ron. Desigur, în funcţie de model (există modelul de 1,1 litri) şi dotările de care acesta beneficiază, preţul poate varia.

Raportul preţ-calitate este unul decent, ceea ce face acest espressor Krups util pentru orice persoană căreia îi place să-şi prepare şi să savureze cafea în fiecare dimineaţă.

Concluzie şi rating espressor Krups Calvi XP3410

Acest espressor Krups Calvi XP3410 este un instrument util care trebuie să se regăsească în orice bucătărie. Preţul accesibil, opţiunile de economisire a energiei electrice (oprire automată după 5 minute de nefolosire) şi posbilitatea de dozaj a cantităţii de apă sunt câteva dintre punctele forte.
Desigur, minusurile sale (alimentarea doar cu cafea măcinată) îl trag puţin în jos, astfel încât nivelul de rating al acestui espresor de cafea este de 3,7-4 stele din 5 posibile. Cu toate acestea, per ansamblu, acest espressor este unul care îşi merită banii şi care te va ajuta să-ţi prepari în fiecare zi o cafea de calitate superioară şi mereu pe gustul tău.

Leave a Comment: